طرز تهیه فوندانت( خمیر شیرین) برای زنبور عسل از شکر

طرز تهیه فوندانت( خمیر شیرین) برای زنبور عسل از شکر

نحوه تهیه خمیر شیرین برای تغذیه زنبور عسل

خمیر شیرین

نحوه درست کردن خمیرشیرین برای تغذیه زنبورها


طرز تهیه فوندانت(خمیرشیرین) برای زنبور عسل از شکر سفره
9 سال پیش75 نظرتوسط زنگ زده4 دقیقه مطالعه
درست کردن فوندانت برای زنبورها شبیه درست کردن آب نبات سخت است. شکر را در کمترین مقدار ممکن در آب بجوشانید و دماسنج آب نبات خود را با دقت زیر نظر بگیرید. اما بر خلاف آب نبات های سفت، وقتی شربت به دمای ۲۳۴ درجه فارنهایت رسید، آن را از روی حرارت بردارید و آن را مانند نان ورز دهید.

اگر در این زمینه تازه کار هستید، اولین کاری که باید انجام دهید این است که به پست های قبلی من برگردید و دستورالعمل های کلی آشپزی با شکر را بخوانید. ابتدا ” نحوه درست کردن آب نبات سفت از شکر رومیزی ” را بخوانید . برای کسب اطلاعات در مورد مراحل آب نبات، کالیبره کردن دماسنج و پخت و پز در ارتفاعات بالا، به نکاتی در مورد پخت شربت شکر مراجعه کنید .

فوندانت نرم تر از آب نبات سخت است. در واقع مانند خمیر فشرده و انعطاف پذیر است. بسیاری از زنبورداران بر این باورند که خوردن فوندانت برای زنبورها راحت تر از آب نبات های سفت است. اگرچه من شخصاً با این عقیده موافق نیستم، اما معتقدم که برای زنبوردار مهم است که آنچه را که بهترین احساس می کند. به این ترتیب، فوندانت کار بیشتر از آب نبات سفت است، که کار بیشتر از شکر دانه ای است. زمانی که چهارده کندو داشتم، نظر من در مورد میزان کار بسیار متفاوت از زمانی بود که یک کندو داشتم – و این ممکن است برای شما هم اتفاق بیفتد.

بعد از اینکه شربت خود را به دمای 234 درجه رساندید، قابلمه را از روی اجاق برداشته و تا دمای 200 درجه فارنهایت خنک کنید. در این مرحله می توانید سعی کنید آن را با دست های دستکش ورز دهید (شاید – هنوز به شدت گرم است). بهتر است آن را در مخلوط کن بریزید و شربت را به آرامی با ضمائم پارو بزنید. به هم زدن مخلوط ادامه دهید تا سفید شود و بافتی صاف و ابریشمی پیدا کند. آن را در قالب ها تقسیم کنید و کار تمام است. پس از خنک شدن آن را بپیچید و در جای خنک نگهداری کنید.

فوندانت برای زنبورها
وعده های غذایی : 4-5 کندو
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت : 1 ساعت
زمان کل: 1 ساعت، 10 دقیقه
رژیم غذایی: بدون گلوتن،
نوع غذای گیاهی : غذای اصلی
متفرقه: قابل انجماد، پیش آماده، سرو در دمای کندو
مناسبت: زمستان

عناصر
10 پوند شکر دانه ریز
1 لیتر آب
1 قاشق غذاخوری سرکه یا آب لیمو
5-8 قطره اسانس (اختیاری)

توجه داشته باشید
اگر بسیار حساس هستید، می توانید داخل قابلمه را با یک برس خیس شیرینی پزی در حالی که مخلوط به جوش می آید پاک کنید. این باعث می‌شود که هر کریستال قند اشتباهی با سرد شدن مخلوط، بلورهای بیشتری تشکیل ندهد. من این کار را نمی کنم زیرا زنبورها اهمیتی نمی دهند.

قبل از شروع ورز دادن فوندانت می توانید در صورت تمایل چند قطره اسانس به آن اضافه کنید. من دوست دارم روغن انیسون اضافه کنم زیرا به نظر می رسد زنبورها غذا را سریعتر پیدا می کنند. شما همچنین می توانید از درخت چای، نعناع، ​​بادرنجبویه، نعناع فلفلی یا سبزی استفاده کنید.

جهت ها
قالب ها را از قبل آماده کنید. می توانید از بشقاب های کاغذی، تابه های پای، یا جعبه های بیرون آوردن استفاده کنید. کمی با روغن اسپری کنید و روی سطح صاف و مقاوم در برابر حرارت قرار دهید.
آب و سرکه (یا آب لیمو) را در یک قابلمه بزرگ اندازه کنید و بگذارید آرام بجوشد.
شکر را بریزید و هم بزنید تا کاملا حل شود. به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که احساس نکنید در آب “ریخته گری” وجود ندارد. اگر شکر حل نشد کم کم آب بیشتری اضافه کنید تا تمام کریستال ها از بین بروند.
پس از حل شدن کامل شکر، می توانید حرارت را به آرامی تا حد متوسط ​​زیاد کنید و هم زدن را متوقف کنید. دماسنج شیرینی خود را وارد کنید. (چون کریستال ها از بین رفته اند، چیزی برای ته نشین شدن و سوختن وجود ندارد؛ شکر در محلول است.)
مخلوط را بجوشانید تا دماسنج ۲۳۴ درجه فارنهایت را نشان دهد، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل می توانید آب نبات را در این مرحله تست کنید. یک قطره شربت را در یک لیوان آب خنک بریزید. وارد شوید و قطره را دریافت کنید. قطره آب نبات باید صاف شود و بین انگشتان شما جاری شود.
قابلمه را کنار بگذارید تا حدود 200 درجه فارنهایت خنک شود. برای تسریع فرآیند می توانید گلدان را در سینک آب یخ قرار دهید، اما لازم نیست.
وقتی فوندانت به حدود 200 درجه فارنهایت رسید، در صورت تمایل می توانید چند قطره اسانس اضافه کنید.
فوندانت را داخل همزن پایه دار بریزید و به آرامی هم بزنید تا رنگ روشن و یکدست شود. از طرف دیگر، می توانید فوندانت را با دستان خود ورز دهید، اما مراقب گرما باشید.
مخلوط را به 8 یا 10 بشقاب کاغذی تقسیم کنید و سپس بگذارید کاملا خنک شود.
پس از خنک شدن، فوندانت را در پلاستیک یا کاغذ مومی بپیچید. می توانید فوندانت را برای چند هفته در جای خنک یا برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.