بهترین شیوه های زنبورداریVBA

بهترین شیوه های زنبورداریVBA

VBAبهترین شیوه های زنبورداری
2019
همه کندوها و مکان ها باید درتعاونی کشاورزی ، غذا و بازارهای کشور ثبت شوند.
عضویت در یک سازمان زنبورداری محلی و / یا استانی را حفظ کنید.
در جلسات مربوط به زنبورهای عسل و سازمان های زنبورداری به طور فعال شرکت کنید.
در یک یا چند مجله زنبورداری مشترک شوید تا از آنچه در صنعت زنبورداری اتفاق می افتد مطلع شوید.
در یک کلاس زنبورداری شرکت کنید و یا در کارگاه های آموزشی مورد حمایت باشگاه شرکت کنید.
برای تکمیل برنامه صدور گواهینامه زنبورداری تلاش کنید.
از بسیاری از وب سایت های عالی زنبورداری به صورت آنلاین بازدید و کاوش کنید.
مراقب راه حل های شبکه های اجتماعی باشید
ملاحظات مربوط به محل نگهداری و نگهداری کندو
کلیه فعالیتهای مربوط به زنبورعسل را ثبت کنید.
با در نظر گرفتن کاربری های اطراف و احتمال تعاملات منفی انسان و حیوان ، تعداد کندو متناسب با اندازه ملک را حفظ کنید.
بیش از 2کندو (و یک دانه) در ملک یک هکتار یا کمتر نگهداری نکنید.
بیش از 4کندو (و 2هسته) در یک ملک تا ¼ جریب نگه ندارید.
بیش از 6کندو (و 3هسته) در املاک تا 1جریب نگهداری نکنید.
صرف نظر از اندازه پارچه: اگر همه کندوها از هر خط از املاک آن قطعه ای که زنبورستان در آن قرار دارد حداقل 200فوت در
هر جهتی قرار داشته باشند ، محدودیتی در تعداد کندوها وجود ندارد.
صرف نظر از اندازه قسمت: تا زمانی که کلیه املاک مجاور که در شعاع 60متر هر کندو قرار دارند املاک توسعه نیافته هستند ،
محدودیتی در تعداد کندوها وجود ندارد.
هیچ کندویی در منطقه مسکونی به روشی نگهداری نشود که مزاحمتی اساسی برای همسایگان ، حیوانات خانگی یا دامها باشد.
هیچ کندویی نباید در فاصله ای 3متر از هر خط املاک واقع شود.
تمام کندوهای موجود در7متر از یک خط ملک باید دارای حصار محکم یا مانع رویشی از ارتفاع 5فوت یا بیشتر بین کندوها و خط
ملک باشند.
همه کندوهای موجود در فاصله ی 10متری از پیاده رو عمومی یا جاده باید دارای حصار محکم یا مانع رویشی متراکم باشند و یا
باید مرتفع باشند تا مسیر مبارزه زنبورهای عسل را کاملاً بالاتر از ترافیک و عابران پیاده هدایت کنند.صفحات را بسازید یا بکارید تا جایی که ممکن است کلنی ها از دید خارج شوند.
از رنگهای خنثی برای کندوها استفاده کنید تا بتوانند بهتر با محیط اطراف خود “مخلوط شوند”.
تأمین آب کافی باید از اول گرما تا شروع سرما تأمین شود.
روتین و نگهداری مداوم
فقط کلنی های آرام را نگهداری کنید و از تکنیک های کنترل جمعیت خوب استفاده کنید.
کلنی هایی را که در طی یک دوره زمانی پرخاشگرانه و نیش زن عمل می کنند تعویض ملکه کنید.
در حالت ایده آل ، تمام ملکه ها باید علامت زده باشند.
همه کندوها باید در کندوهای قاب متحرک باشند تا بازرسی از بیماری های بچه گان را تسهیل کنند.
کلنی ها باید توسط زنبوردار ، یا نماینده آنها ، به طور دوره ای مورد بازرسی قرار بگیرند تا از حق داشتن ملکه مطمئن شوند ، هیچ
بیماری بدون بیماری یا آفت ندارند و فضای کافی برای گسترش فضای تخم گذاری و ذخیره سازی عسل دارند.
چه موقع و چگونه می توان کلنی ها را بررسی کرد
اگر همسایگان یا عموم مردم در فعالیت های خارج از منزل یا استفاده از ماشین آلات در فاصله 75فوت از زنبورستان استفاده می
کنند ، کلنی ها را دستکاری یا مزاحم نکنید.
در صورت مساعد نبودن هوا کلنی ها را باز نکنید.
کلنی ها را فقط در روشن ترین و گرم ترین زمان های روز ، معمولاً اواخر صبح تا اواسط بعد از ظهر ، که احتمال زیاد زنبورهای
عسل برای جستجوی غذا نیستند ، بررسی کنید.
دستکاری های طولانی مدت کندو ، به ویژه از بین بردن عسل ، باید متناسب با فعالیت همسایگان برنامه ریزی شود.
زنبورداران همیشه هنگام کار زنبورهای عسل و هنگام برداشت یا تراشیدن اطراف کلنی ها باید از سیگاری استفاده کنند.
برای جلوگیری از سرقت یا جذب حیات وحش ناخواسته ، اقدامات بهداشتی خوبی را در حیاط زنبور عسل حفظ کنید.
درمان بیماریها و آفات
قادر به شناسایی بیماری ها ، کنه ها و سایر ناهنجاری های زبور باشد.
این شامل بیماری های لوک آمریکایی ، بیماری لوک اروپایی ، بیماری لارو سنگی ، بیماری نزوما، کنه های ، Varroaسندرم کنه
انگلی است وناهنجاری هایی چون :کلنی بدون زنبور ، کارگران تخمگذار و کدوهای بدون ملکه.
برای کنترل کنه با استفاده از مدیریت تلفیقی آفات ) (IPMبا استفاده ازنژادهای مقاوم و سایر استراتژی های کاهش کنه مانند کندوهای
کف باز ، حذف شانه های بدون جمعیت و غیره ، هنگام استفاده از مواد کنترل کنه ، تمام دستورالعمل ها را بخوانید و دنبال کنید.
از استفاده از پوکه ها، قاب های تخم و ابزارهای زنبورداران دیگر خودداری کنید زیرا احتمال بالقوه انتقال بیماری وجود دارد.
استخراج و بازاریابی از عسلعسل را فقط زمانی برداشت کنید که کاملاً رسیده باشد .استفاده از انکسار سنج به اطمینان از این وضعیت کمک می کند.
هنگام برداشت ، تمام عسل های در معرض را پوشیده نگه دارید تا از سرقت و / یا آلودگی احتمالی گرد و غبار ، خاک یا سایر مواد
خارجی جلوگیری شود
عسل را در اسرع وقت پس از برداشت استخراج کنید.
ناحیه فرآوری عسل را تمیز و بدون آلودگی های احتمالی نگه دارید
هنگام پردازش و بسته بندی عسل و سایر محصولات کندو فقط از تجهیزات و ظروف تمیز استفاده کنید.
در صورت فروش در بازار خرده فروشی ، عسل خود را به درستی برچسب بزنید.
بخشهایی از این سند از منابع زیر وام گرفته شده است:
“بهترین روشهای مدیریت برای زنبورداری” ، انجمن زنبورداران ایالت ماین ، .12/10/8
“بهترین روشهای مدیریتی برای حفظ. مستعمرات زنبور عسل در کشورهای مشترک المنافع پنسیلوانیا”.
جزئیات
آخرین به روز رسانی: 17فوریه 2019

دیدگاه ها بسته شده است